Företagsevent 2017-07-05T16:57:42+00:00

En kreativ upplevelse med jobbet!

Skapa ditt eget smycke i en mysig 1700-talsmiljö tillsammans med dina kollegor/affärspartners. Ateljén ligger i de historiska och pittoreska Kronhusbodarna i hjärtat av Göteborg. Ett stenkast från restauranger och nöjesliv!

Planerar du ett företagsevent för dina anställda eller dina kunder?  Silversmide är en mycket uppskattad personalaktivitet där alla kan delta. Vi anlitas ofta av grupper som vill skapa sina egna smycken under en eftermiddag/kväll (ca 3 timmar) eller en helg. Inga förkunskaper behövs.

Silversmide passar som ett inslag i personalkonferensen, vid kundträffar, ledningsgruppsträffar och personalfester. I min ateljé får du och dina kollegor en avslappnad start på en trevlig eftermiddag/kväll! Aktiviteten bygger en god teamkänsla inför den fortsatta kvällen. Känslan du får när du bär ett smycke du själv skapat är lika unik som när du ger bort ett egentillverkat smycke.

Som komplement till silversmidet kan vi boka vinprovning och/eller matlagningskurs i en exklusiv enskild lokal där ni också kan avsluta kvällen med en trerätters middag. Vill ni inta någon form av förtäring i ateljén, ordnar vi det!

Hör gärna av er till oss så hjälper vi er med planeringen!

3-timmarskurs

Exempel 15.00 – 18.00. Kostnad per person: ca 500:-
På denna tid hinner du tillverka en ring samt ett par örhängen eller ett hängsmycke.

Vi samarbetar med aktivitet.se där du hittar våra kurser.